Diensten - Services

Zowel statische als dynamische websites horen tot onze vakkennis. Websites worden meestal voorzien van een Content Management Systeem (CMS). We werken meestal met open source CMS systemen zoals concrete5 en joomla. Voor ontwikkeling van statische websites gebruiken we meestal dreamweaver van Adobe. Alle websites die we opleveren worden ontwikkeld om optimaal te functioneren in zoekmachines, vooral positie in google is hier van belang. 

Hosting

hosting

Wat is hosting ? Om uw opgemaakte website op het internet te zetten, is er een plaats nodig om al die data te bewaren en om deze gegevens te kunnen doorsturen naar de andere kant van de wereld wanneer een persoon deze opvraagt. Deze plaats wordt webhosting of kortweg hosting genoemd en is 24/7 beschikbaar en zorgt voor een supersnelle verbinding naar de buitenwereld.

Statische website

static

Wat is een statische website ?Een statische website is een eenvoudige website met een beperkt aantal pagina's waarvan de inhoud zeer weinig verandert. Meestal gebeurt dit in HTML, DHTML, XHTML, javascript of andere statische technologieën. Statische websites hebben geen interactie met een database. Relatief kleine websites hebben baat bij het gebruik van statische technologieën

Dynamische website

dynamische website

Wat is een dynamische website ? Een dynamische website is opgebouwd uit dynamische webpagina's die worden geladen uit een databank en worden meestal opgebouwd met scripting talen zoals ASP, PHP, of ASP.NET in samenwerking met een databank zoals MySQL.

Content Management systeem

CMS

CMS is de afkorting voor Content Management System en is een web-applicatie die het mogelijk maakt om documenten en gegevens op een eenvoudige manier op het internet te publiceren zonder dat er veel technische kennis vereist is.

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida