Werkwijze

5 - stappen plan


Oriënterend gesprek


Elke website is een uniek project dat individueel wordt bestudeerd. Een oriënterend gesprek ligt aan de basis van elk project. Tijdens dit gesprek omschrijft de klant de grote lijnen van het project 
Hierbij worden onder andere de doelgroep, eisen, interactieve mogelijkheden, grafische elementen en dergelijke vastgelegd die u van uw project verwacht.
Naar aanleiding van dit gesprek wordt ook een gepersonaliseerde offerte opgesteld. Wartibo biedt een aantal mogelijkheden en suggesties aan. Questionnaire is beschikbaar om reeds elektronisch eerste elementaire requirements beschikbaar te maken.

Offerte


Wartibo legt een gedetailleerde offerte voor met een vooropgestelde leveringsdatum. Na goedkeuring van deze offerte en betaling van een voorschot gaan we aan de slag om samen een actieplan op te stellen.

Ontwikkelen van de grafische omgeving.


Daarna wordt de grafische omgeving van de website uitgewerkt. Bij de vormgeving van uw website is het belangrijk dat deze aansluit bij de filosofie van uw onderneming.
Het ontwerp dat Wartibo voorsteld is dan ook meestal gebaseerd op uw bestaande huisstijl. Na eventuele aanpassingen en na goedkeuring door de klant, ligt het grafisch ontwerp vast.

Development en promotie van uw website


Dit is de technische fase waarin het project wordt gestructureerd en volledig uitgewerkt, overeenkomstig de vastgelegde grote lijnen en het goedgekeurde grafisch ontwerp. Na uw goedkeuring van het project zal de website op het Internet gepubliceerd worden.
Om gevonden te worden zal de website ook bij verschillende zoekmachines zoals Google geregistreerd worden.

Nazorg en aanpassingen


Het is nodig om uw website steeds up to date te houden. Hiervoor kan u zelf zorgen of gebruik maken van onze diensten. Aan u de keuze. Indien u op regelmatige basis wijzigingen aanbrengt kan een onderhoudscontract of een Content Management Software pakket (kortweg CMS) een ideale oplossing bieden. Wartibo garandeert u een volledige na-service

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida