Challenge-workshops

Gedurende het jaar worden er doorlopend challenges georganiseerd. Tijdens deze workshops wordt er rond een bepaald thema’ gewerkt met één of meerdere groepen van fotografen met één of meerdere modellen. Deze workshops hebben een vaste prijs van 120 euro en visagie wordt steeds verzorgd door MUA.

Afhankelijk van thema zal er ook een styliste aanwezig zijn of zal er aangepaste kledij voorzien worden in kader van thema.

Deze ‘challenges’ gaan door van 10.00 tot 15.00. Of het één of meerdere modellen zijn hangt af van het aantal inschrijvingen.

Vanaf 6 inschrijvingen zullen fotografen in 2 groepen worden ingedeeld en zal er met een tweede model gewerkt worden. Na de middag zullen dan groepen wisselen en wordt ook het model verandert van groep.

Tijdens de middag wordt een warme maaltijd aangeboden, verse soep met stokbrood.

Volgende challenge : tbd

Geplande challenges : tbd

In voorbereiding

Naast onze ‘normale’ workshops of challenges worden er ook pop-up ‘photo shoots’ georganiseerd. Dit zijn korte ‘shoots’ met telkens één model en één visagiste. Dit is een zeer ervaren en professioneel model. Ideale manier om uw portfolio professioneel uit te breiden.

Flitsen en materiaal zijn top, veelal gebruik makende van o.a. Broncolor licht met veel verschillende soorten ‘modifiers’ t.e.m. Para 222.

Groepje fotografen bestaat max. uit 5 – 6 personen waardoor iedereen voldoende gelegenheid krijgt om z’n portfolio verder op te bouwen. Het uiteindelijk model en thema wordt meestal één maand op voorhand aangekondigd, alle thema’s zijn bespreekbaar, telkens in samenspraak met model.

De prijs van deze pop-up shoots bedragen min. 120 eur per sessie, afhankelijk ‘fee’ fotomodel. Bij grotere vraag dan de 5 toegelaten fotografen wordt met het model bekeken of er een tweede sessie kan ingepland worden diezelfde dag of we een bijkomende sessie naar een latere datum verschuiven.

Volgende pop-up challenge : 26-okt-2021

Inschrijving : https://www.geel-fotostudio.be/26-oktober-2021-halloween/

Een nieuwigheid dit jaar is indien er onvoldoende fotografen zijn voor een tweede sessie kan er één of meerdere 1-1 sessie ingelast worden na pop-up, voorwaarde is dat je reeds pop-up of challenge hebt deelgenomen. Het kost toch wat tijd om studio te leren kennen.

Geplande pop-up challenges :

In voorbereiding

Indien er modellen of MUA’s zijn die aan dit concept willen deelnemen gelieve me een mail te sturen naar info@wartibo.com of pb op m’n Facebook pagina.