International Days of the Year

July : International ZIP-code day

In ons nieuw thema ‘Days of the Year’ gaan we verder met International ZIP-code day die op 1 juli wordt herdacht.

Ons eerste plan was om zip–code 9000 te ontdekken, nl. Gent, deze hadden we reeds netjes voorbereid, maar de ‘Gentse Feesten’ beslist er anders over. Dus in dit foto-event gaan we nu voor zip-code 3000 of beter gezegd Leuven. We gaan op stap met 2 modellen met telkens een ander accent, letterlijk en figuurlijk. In samenwerking met Lora Boutique trachten we 2 stijlen uit te kiezen om dan de mooiste plekjes uit te zoeken in Leuven. Elk groepje krijgt een flits mee, een stadsplan en een bouncer en meer heb je niet nodig om tot mooie foto’s te komen … hopelijk stopt het ooit eens met regenen en kan ik city-tour op plan zetten. 

2 sportieve modellen zullen door mezelf en Kendra begeleid door de stad. Allereerste model is Mayté, wat al zeker geen onbekende is, indien je al meerdere foto-events van ons deel nam. Tweede model is Elke die ook haar vuurdoop overleefde tijdens ons event met thema ‘Jeans’ en zeer goede feedback kreeg van onze fotografen.

Waar : start – loft fotostudio te Leuven
Wanneer : 21-juli-2024 10.00 – 15.00
Max. toegelaten fotografen : 8 (2 groepjes) – Nog 8 plaatsen vrij

Model – MUA : Elke Verhoeven

https://www.instagram.com/verhoevenelkexx/

Model – MUA : Mayté Geldof

https://www.instagram.com/maytegeldof/

 

Tijdens de pauze, meestal tussen 12.00 -13.00 voorzien we een versnapering, vaak is dit een flinke tas soep met stokbrood, maar op buitenlocatie en bij goed weer durven we wel een iets creatiever te doen. Ben je allergisch voor iets of je bent vegetarier, zet het bij de opmerkingen en we houden er rekening mee.

Inschrijving :