International Days of the Year

June: International Day of Mud

In ons nieuw thema ‘Days of the Year’ beginnen we we met International Mud Day die we telkens op 29-juni vieren.

In dit thema gaan we ons model, Brighje, gedeeltelijk met een klei-laag bedekken gemengd met goud fragmenten en op korte tijd gaan 

we drie totaal verschillende setups vooraf klaar zetten met authentieke materialen, we gaan verschillende decorachtergronden klaar zetten en gepaste accesoires trachten we toch minstens 3 verschillende looks te realizeren.

Waar : Fotostudio Wartibo te Geel
Wanneer : 08-juni-2024 11.00 – 13.00
Max. toegelaten fotografen : 5 – Nog 0 plaatsen vrij – Volzet

En om de kleistructuur heel scherp op te lichten gaan we gebruik maken van de Broncolor Para 222 als hoofdlicht in combinatie met enkele spots, door de structuur van de klei die opdroog en begint te kraken kan je met dit parabolisch licht de details scherp op foto zetten.

Een veel gehoorde opmerking in fotostudio is als ze deze 2,22 m grote flash zien staan is, woow dit is wel zeer zacht licht zeker 🙂 … maar niets is minder waar, is gewoon beenhard licht van 22 als het ware harde spiegels, ik zou zeg kom het ervaren en overtuig uzelf van de beauty van deze speciale ‘modifier’. Ook zal Koen De Clerck aanwezig zijn om wat extra tips te geven en als er iemand is die vertrouwd is met Para 222 en zijn lichtmogelijkheden is het wel Koen.

Model – MUA : Brighje Denis

https://www.instagram.com/brighteyesmakeup/

 

We maken er ditmaal een korte sessie van, want anders moeten we hamer en beitel erbij halen :-).

Na afloop staat er een lekker soepje klaar met balletjes en stokbrood zodat jullie hopelijk met een voldaan gevoel naar huis kunnen terug keren en met veel goesting om deze para toch wat beter te leren kennen.

Inschrijving :