Reclame

Reclame, je kan er niet om heen, dagelijks komen we in aanraking met verschillende soorten van reclame via verschillende kanalen.

Wat zegt wikipedia over reclame

Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van producten en diensten. Veel reclame is dan ook bedoeld om consumptie te bevorderen door het creëren en versterken van een merkimago en getrouwheid aan een merk. Het is ook het promoten van een product, dienst, bedrijf of idee door middel van een veelal gesponsorde boodschap. “

Onze Visie

  • We werken samen met een divers aanbod van modellen. We willen ons niet vastklampen aan de schoonheidsidealen van de echte modewereld en net daarom verkiezen we om samen te werken met modellen die de werkelijkheid vertegenwoordigen.
  • We werken momenteel met een 10-tal modellen waaruit jullie kunnen kiezen om julle product of concept naar voor te brengen.
  • Eigen model mag ook aangeleverd worden, maar we verkiezen eerst een test shoot om de persoon achter het model te leren kennen.

 

Aangezien wij op regelmatige basis ook foto-events en workshops organizeren denken we dat het leuk zou zijn om de 2 te combineren. Verschillende thema’s worden hier uit gewerkt en we zouden dan jullie product mee integreren in onze thema’s. Verschillende thema’s worden uitgewerkt zoals ‘All I want for Christmas is ….’ , ‘On the top of the roof’, …..

Producten kan om het even wat zijn, we hebben reeds thema’s uitgewerkt met lingerie, met fashion kledij en bijhorende accesoires zoals handtassen en juwelen, maar telkens trachten we deze te integreren in ons foto-event-thema en wij bezorgen jullie telkens een set van beelden die jullie mogen gebruiken op jullie socials en die wij ook gebruiken op onze socials.

Een andere formule die we aanbieden is dat we echt een thema of campagne uitbouwen rond jullie product en dat we samen aan de slag gaan om jullie product op een leuke manier in de ‘spotlights’ te zetten. Dit kan tesamen met onze ‘pool’ van modellen of in samenwerking met één of meerdere van jullie voorkeur aan modellen. Dit zal dan niet via een workshop met verschillende fotografen zijn, maar hier nemen wij de fotografie voor volledig voor onze rekening om zo dicht mogelijk bij wensen van de klant aan te leunen, Samen werken we mogelijke decors en setups uit of gaan we campagne doen buiten onze fotostudio en buiten onze loft fotostudio, maar op één van onze buitenlocaties.

Ook hier is het mogelijk om zelf naar één van jullie buiten-locaties te gaan of voorkeuren., mits toestemmingen in orde zijn om gebruik te maken van deze locaties.

Verschillende paketten en formules zijn beschikbaar :