Ter beschikking stelling

Wartibo beschikt over 2 fotostudio’s. Onze fotostudio in Geel is een vrij grote fotostudio verdeeld in 3 zones die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.

Met deze 3 aparte ruimtes in nieuwe bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 400 m² kan zowel de amateur- als professionele fotograaf zijn passie voor fotografie in een rustige omgeving uitoefenen. Door gebruik te maken van verschillende universere Broncolor RFS 2.1 triggers kunnen meerdere fotografen onafhankelijk van elkaar werken. Meerdere statieven en lichtvervormers zijn eveneens aanwezig.

Op vraag zijn er ook 2 merk specifike Broncolor RFS 2.2 triggers beschikbaar, voor Canon en Nikon. Met deze RFS 2.2. trigger wordt ook ook high sync ondersteund.

Bovendien is deze fotostudio uitgerust met grote visagieruimte, aparte workshopruimte met zowel keuken, douche en toilet.

Een vrijblijvend bezoek aan fotostudio of workshopruimte is steeds mogelijk. Gelieve hiervoor het contactformulier te gebruiken of geef me een seintje zodat we mogelijke datum kunnen afspreken.

Fotostudio is makkelijk bereikbaar en tal van mogelijkheid tot parkeren. Voor meer info en boekingen kan u terecht op :

Ter beschikking stelling fotostudio Geel

Een tweede fotostudio op locatie is beschikbaar te Leuven, Dit is eerder een loft-fotstudio met een grote hoeveelheid aan natuurlijk daglicht. De inrichting is eerder industrieel en op regelmatige periodes zal er telkens een nieuwe ‘eye-catcher’ ter beschikking zijn.

Ook deze locatie is vrijblijvend te bezoeken, ook hier enkel op afspraak. Loft-fotostudio ligt binnen de ring van Leuven en is vlot bereikbaar met mogelijkheid tot parking ofwel in straat zelf of openbare parking op 7′ wandelafstand.

Ter beschikking stelling loft-fotostudio Leuven